donderdag 24 maart 2016

De magische 1.000.000

Het is een speciaal moment dat we al even aan zagen komen, maar uiteindelijk toch net misten. Niet zo vreemd overigens denken we, volgens ons overkomt zoiets bijna iedereen. Stel je bijvoorbeeld maar voor dat de kilometerteller van je auto de magische stand van 100.000 nadert. Je ziet dat al even aankomen en neemt je voor om het moment dat de teller naar dit prachtig ronde getal overspringt niet te missen. Maar helaas, op een gegeven moment kijk je op de teller en blijk je toch te laat te zijn. Herkenbaar? Ons is dat in elk geval al enkele malen overkomen.
 
In dit geval gaat het echter niet om de kilometerteller van onze auto, maar om de teller die het aantal bezoekers van onze website sinds april 2011 aangeeft. Is het iemand opgevallen dat die inmiddels de 500.000 is gepasseerd? Wij zagen het al even aankomen, maar hebben het exacte moment - hoe kan het ook anders - gemist. Even terug naar de bezoekersstatistieken van onze website. We hebben die globaal bijgehouden en sinds april 2011 zijn er elk jaar steevast zo'n 100.000 bezoekers op onze website geweest, hetgeen ons op de eerdergenoemde 500.000 brengt. Het wordt echter nog mooier. Want aangezien we vanaf november 2005 tot april 2011 op onze twee eerdere websites in totaal ook ruim 500.000 bezoekers hebben gehad, betekent dit dat we inmiddels de magische grens van 1.000.000 bezoekers zijn gepasseerd en dat is voorwaar een heugelijk feit. Iedereen die onze website in al die jaren of een deel daarvan heeft bezocht, enorm bedankt!
 
Hieronder twee toepasselijke afbeeldingen. Zo zagen de welkomstpagina's van onze vorige twee websites er uit, boven de versie die in april 2011 door de huidige versie werd vervangen en onder de versie die in november 2005 - een half jaar na onze emigratie naar Zweden - in de lucht kwam.


2 opmerkingen:

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!