woensdag 9 maart 2016

De rust gevonden...

Maar werd ons leven naarmate we de punten op onze to-do-lijst konden afstrepen dan ook vanzelf een stuk rustiger? Nee, dat was dus niet het geval. We kwamen er al snel achter dat er voor elk punt dat we afstreepten minstens één nieuw punt op onze lijst bij kwam. We bedachten steeds weer nieuwe dingen die we 'hoognodig' moesten doen en ook het feit dat het in Zweden op onze breedtegraad 's zomers buiten ongeveer twintig uur per dag licht genoeg is om te klussen hielp niet mee. Voordat we er goed en wel erg in hadden, liepen we onszelf net zoals we voor onze emigratie naar Zweden in Nederland plachtten te doen weer elke dag meerdere malen voorbij...

Gelukkig drong het besef dat het tempo waarin we bezig waren te hoog was vrij snel tot ons door. Vanaf dat moment namen we elke dag een lange pauze om in alle rust te genieten van al het moois dat onze nieuwe leefomgeving ons te bieden had. Ook werden we kritischer met betrekking tot de punten die we op onze to-do-lijst noteerden. Leven is prioriteiten stellen en keuzes maken, hadden we vanaf november 2005 als spreuk op onze allereerste website staan. Dat hebben we sinds die tijd ook steeds heel bewust gedaan en zo slaagden we er uiteindelijk in om de haast definitief uit ons leven te verbannen en onze rust te vinden.

Hieronder wederom enkele toepasselijke foto's uit de oude doos.

Zomer 2005. Ontspannen in de kano op het vlak bij ons
huis gelegen meer.

Zonnen op een afgezien van onszelf compleet verlaten zandstrand.

Spelen met Jeanny.

En niet te vergeten stokbrood en worstjes roosteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!