zaterdag 25 april 2015

Moestuintje

Het begin van onze moestuin is er, met dank aan Nicole's moeder en een bekende Nederlandse grootgrutter. Volgende week gaan we ook de pompoenpitten die we vorig jaar hebben overgehouden in kweekbakken planten en daarna zijn de overige groentezaden die we nog hebben aan de beurt. Uiteraard moet het hele spul eerst nog een hele tijd binnen blijven voordat het naar buiten mag.

2 opmerkingen:

 1. Haha, wij hebben nu ook een 'moestuin'. Maar die blijft alsmaar in een heel pril stadium verkeren. Maar misschien ben ik wat ongeduldig..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, geduld heb je bij dit soort projecten inderdaad wel nodig. Aan de andere kant houden wij er niet van om slechts één ijzer in het vuur te hebben en daarom gaan we binnenkort dus ook met onze 'echte' moestuin aan de slag ;-)

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!