maandag 27 juli 2015

Hondenweekend

De afgelopen tijd zijn we ons stukje bij beetje steeds meer gaan verdiepen in de actuele stand van zaken in de wereld van de Duitse Herder. En daar hadden we uiteraard een reden voor. Zo'n drie maanden na het overlijden van Jeanny hebben we namelijk besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe hond. Niet om Jeanny te vervangen - dat gaat natuurlijk niet, maar simpelweg omdat we tot de conclusie kwamen dat ons leven met een trouwe viervoeter als kameraad nu eenmaal rijker is dan zonder. Het zal duidelijk zijn dat we gezien de gezondheidsproblemen die we met Jeanny hebben gehad niet overhaast te werk willen gaan. Het belangrijkste van alles is dat we uiteindelijk een gezonde hond krijgen en dat is in de oriënteringsfase waarin we ons nu bevinden dan ook de factor die boven al het andere lijdend is.
 
En nu we het toch over oriënteren hebben... Op dat vlak deden zich het afgelopen weekend twee goede gelegenheden voor die we niet konden laten lopen. Zaterdag bezochten we de jaarlijkse hondenshow in Ransäter en zondag maakten we nog wat meer kilometers om het Zweedse Duitse Herder kampioenschap in Västerås te bezoeken. Hieronder middels enkele foto's een kleine sfeerimpressie.


2 opmerkingen:

 1. Een huisdier voegt zeker iets toe aan een (t)huis. Fijn dat jullie een beslissing hebben kunnen nemen. Gaan jullie in Zweden op zoek naar een nieuw hondje, of komen jullie daarvoor naar Nederland?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Sandra,

   We oriënteren ons zo breed mogelijk, dus het kan allebei.

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!