woensdag 1 juli 2015

Zweeds leren

In een vlaag van opruimwoede halen we enkele stoffige dozen van zolder. Diep onderin een van die dozen vinden we een map met oud Zweeds lesmateriaal waaronder ook enkele printjes van LEXIN - Bildteman. LEXIN is een op internet beschikbare methodiek om Zweeds te leren waarmee beginners op een makkelijke manier een basiswoordenschat kunnen opbouwen. Omdat we vast wel lezers hebben die daarmee hun voordeel kunnen doen, besluiten we om deze methodiek nog maar eens op onze blog te vermelden. Waar opruimen al niet goed voor is. Hieronder zie je de hoofdpagina.


Via de hoofdpagina kun je doorklikken naar een grote variëteit aan onderwerpen en vervolgens naar diverse categoriën die daar weer onder vallen. Ten slotte zie je plaatjes met daaronder het bijbehorende Zweedse woord. Door op het plaatje te klikken, krijg je te horen hoe je het woord moet uitspreken. Handig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!