vrijdag 24 juli 2015

Kwakkelzomer

Langzaam maar zeker beginnen we er van overtuigd te raken dat de zomer van 2015 te boek zal gaan als de zomer die nooit een echte zomer werd. Niet dat het weer nu zo beroerd is - dat is het namelijk helemaal niet, maar de temperatuur is en blijft gewoon veel te laag. Afgelopen woensdag was het in huis zelfs zo koud dat we ons genoodzaakt zagen om 's avonds een vuurtje in de houtkachel te stoken, iets wat we voor zover we het ons kunnen herinneren in de maand juli nog nooit hebben gedaan! En toen ik vanochtend vroeg buiten kwam, leek het wel herfst. Het was amper 8 graden en er hingen dikke flarden mist tussen de bomen. De kou voelde prettig aan op de onbedekte huid van mijn gezicht en even had ik zelfs het idee dat er een echte herfstgeur in de lucht hing, al kan de wens daarbij de vader van de gedachte zijn geweest.


Gisteren trokken we er na het avondeten en de daarop volgende hoosbui nog even op uit. Dieren kwamen we dit keer niet tegen, maar we konden wel genieten van vele mooie vergezichten met wolken die regenbuien over het bos uitstortten plus natuurlijk de bijbehorende regenbogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!