dinsdag 22 juli 2014

Kultur i Tiomilaskogen

Tijdens het evenement Kultur i Tiomilaskogen - dat dit jaar op 24, 25 en 26 juli wordt gehouden - is minimaal één van ons dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur aanwezig op Gustavsfors' Bygdegård. We verkopen daar niet alleen onze boeken, maar ook een assortiment aan hemslöjd dat Nicôle samen met haar vriendin Marga heeft gemaakt. Voor alles geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt en op is op. Ook als je ons alleen wilt ontmoeten, ben je natuurlijk van harte welkom.
 
Klik hier voor een kaart waarop je de locatie van en indien gewenst ook de route naar Gustavsfors' Bygdegård kunt zien.
 
Kijk voor andere mogelijkheden om ons deze zomer nog te ontmoeten op Kom naar de Noorderzon!

 
Marga en Nicôle bij een deel van hun 'huisvlijt'.

2 opmerkingen:

 1. Jullie verkopen de uiltjes zeker niet zo? Ze zien er namelijk zo schattig uit, dat jullie er bijna een webwinkeltje in kunnen beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je positieve woorden :-) Verzending is vanwege de hoge kosten daarvan helaas niet haalbaar. Wat dat betreft zitten we op een ongunstige locatie en wellicht ook wel in het verkeerde land. Maar ach, er moet iets te klagen overblijven ;-)

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden,

   Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!