zaterdag 29 december 2012

Aan de bak - vervolg

Bijna twee weken lang heeft Koning Winter zich rustig gehouden. De temperatuur was, met lichte tot matige vorst, niet anders dan aangenaam te noemen. Aan de hoeveelheid hout die we tijdens de avonden verstookten, was duidelijk te merken dat er van echte kou geen sprake was. Ook wat sneeuw betreft, viel het allemaal wel mee. We werden enkele malen op wat poedersneeuw getrakteerd en ook een keer op enkele centimeter 'plakkend nat', maar er viel niets wat we niet weer snel van erf en oprijpad hadden verwijderd.
 
Vanochtend daarentegen konden we weer ècht aan de bak. Na een nacht met gestaag vallende sneeuw waren ons erf en het pad naar de weg weer verdwenen onder een dikke witte deken. En met voor de komende dagen dooi en regen in het vooruitzicht zat er - wilden we niet voor de rest van de winter met een ijsbaan opgescheept zitten - niets anders op dan de armen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. Hier volgen wat sfeerfoto's.


2 opmerkingen:

 1. Goed gedaan, Nicole!!!
  En natuurlijk jij ook Ben, want jij bent diegene die de foto's maakte.

  Bewuste keuze???

  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt, foto's maken is bijna net zo leuk als sneeuwruimen. Om te voorkomen dat we ruzie krijgen, hebben we dan ook twee snöslädes zodat we samen de sneeuw te lijf kunnen gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!