maandag 31 december 2012

Stilte en rust

Nog even en dan is het jaar voorbij. De oliebollen en appelflappen staan klaar. Die kun je hier in Zweden niet krijgen, dus daar zit weer een verhaal aan vast. De oliebollen werden vanmiddag door hier in de buurt vakantievierende webloglezers - volslagen vreemden voor ons - afgegeven. Nogmaals bedankt daarvoor. De appelflappen kregen we van kennissen die hier in de buurt een vakantiehuis hebben. De inwendige mens zal vanavond dus niets tekort komen. En vuurwerk? Daar hebben we zelf nooit aan gedaan. Maar ook van vuurwerk van anderen zullen we deze jaarwisseling weinig tot niets van horen. Laat staan zien. En dat is prima. Want waarom waren we ook al weer hiernaartoe verhuisd? Juist, onder andere voor de stilte en de rust.

2 opmerkingen:

  1. Oliebollen en appelflappen gekregen van zowel onbekenden als bekenden, dat is een heel bijzondere traktatie op oudjaarsdag!
    gr. Richt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Absoluut en we waren er erg blij mee :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!