zondag 1 december 2013

'Eerste advent'

Het is de eerste zondag van de advent. Daarmee is het officiële aftellen naar het kerstfeest begonnen en ook wij doen daaraan mee. We hebben zojuist de doos met kerstversiering van zolder gehaald en zullen straks op een bescheiden maar sfeervolle manier de kerstsfeer in huis verwelkomen.

2 opmerkingen:

  1. Wij hadden de trapjes al lang staan. Het was donker buiten dus zo'n lampje is dan wel zo gezellig. Het schijnt pas op 1 december te "mogen" maar daar trekken wij ons lekker niks van aan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hebt gelijk, zulke 'regels' zijn er om met voeten te worden getreden. Maar om eens helemaal uit de band te springen, hebben wij ons er dit jaar voor de verandering wél aan gehouden ;-)

      Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!