donderdag 5 december 2013

Winterse buien

Het is zwaar bewolkt. Regen- , sneeuw- en ijzelbuien wisselen elkaar af. Het waait hard met af en toe forse uitschieters die hun best doen om nog wat bomen te laten sneuvelen. Ja, je leest het goed. Er staat 'nog wat', want afgelopen zondag heeft de wind op nog geen twintig meter van waar ik nu zit de stammen van twee grote berken als luciferhoutjes laten breken. Gelukkig zijn de bomen niet richting het huis gevallen, maar in het bos. Daar liggen ze nu te wachten totdat we ze binnenkort met behulp van de kettingzaag tot brandhout zullen transformeren.

 
Eerst hebben we echter nog wat andere klussen te doen. En moeten we niet vergeten om straks de sneeuwscheppen uit de schuur te halen. Het begint namelijk langzaam maar zeker wit te worden en volgens de weersvoorspelling zal het in de loop van dag serieus gaan sneeuwen.

1 opmerking:

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!