woensdag 12 maart 2014

Samenwerking

Het is nog steeds prachtig weer. En uiteraard maken we daar dankbaar gebruik van om het hout van de bomen die we onlangs hebben omgehaald tot in de kachel passende stukken te kloven. Dankzij een kleine kloof is dit een relaxte klus die we - net als het omhalen van de bomen - in goede samenwerking klaren.


Terwijl we de houtblokken één voor één splijten...


Ligt Jeanny achterin de auto lekker te dutten. Wel met haar ogen een klein beetje open natuurlijk, zodat ze alles goed in de gaten kan houden.

7 opmerkingen:

 1. Mirjam van Gastel12 maart 2014 om 16:54

  Wat goed van jullie dat jullie er goed voor zorgen dat ze warm blijft. Wij hebben ook een senior (met hartprobleem) en wij doen hetzelfde. Mooi om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Ze zorgt altijd goed voor ons, dus moeten wij dat ook voor haar doen!

   Verwijderen
 2. Van alle markten zijn jullie thuis. Dit klieven is wel super de luxe zeg!
  Scheelt een hoop werk als je het met een grote kliefbijl moest doen.
  En ik zie dat er een stoeltje vlakbij staat. Even een time-out zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, uiteraard gaan we tussen het 'werken' door af en toe even lekker in de zon zitten. Het moet wel 'leuk' blijven toch?

   Verwijderen
 3. Uiteraard moet het leuk blijven. Het geeft ook zo'n voldoening als je alles om je heen ziet en al helemaal als het zo netjes op stapeltjes ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha daar! Heerlijk om het blog te lezen. En wat een mooie kloofmachine. Kun je me vertellen welk merk dat is? Ik kloof al jaren met een kloofbijl en dit lijkt me een prima alternatief! Dank. Groet, Christine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Christine,

   Het is een ALKO KHS 5200. Te licht voor het professionele en echt zware werk alsmede echt grote hoeveelheden, maar prima geschikt voor het meer bescheiden werk wat wij er nu mee doen. Wij zijn er tevreden over.

   Succes en groet, Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!