dinsdag 16 oktober 2012

Een goede zaak

Het zal de regelmatige bezoekers van onze blog zijn opgevallen dat de frequentie van de berichtgeving de afgelopen weken behoorlijk is gedaald. Er is echter geen reden tot ongerustheid. We zijn niet schrijf- of blogmoe (een verschijnsel waaraan elke blogger vroeg of laat onbarmhartig ten prooi schijnt te vallen) en het is ook niet zo dat we geen stof meer hebben om over te schrijven. Integendeel, de zin om onze belevenissen vast te leggen is juist groter dan ooit en we zijn juist met veel - deels ook voorbereidingen voor nieuwe - dingen bezig. We hebben echter, gedwongen door de hoeveelheid van alles wat thans bij elkaar op ons bordje ligt, wel prioriteiten moeten stellen.

Wat schrijven betreft hebben we ervoor gekozen om serieus aan de slag te gaan met enkele ideeën voor nieuwe boeken die al een hele tijd op de sudderpit staan. We vinden het namelijk de hoogste tijd dat er weer eens een boek van onze hand wordt gepubliceerd. Het gevolg van deze keuze is dat we voorlopig minder vaak op onze blog zullen posten. We hopen dat iedereen daarmee kan leven. Het is voor een goede zaak!

6 opmerkingen:

 1. Gelukkig, weer een boek. Zat er al een tijdje op te wachten :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is jammer dat op dit moment niet alles meer op de weblog te volgen zal zijn. Maar ik moet bekennen dat ik ook uitkijk naar een nieuw boek van jullie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè hè, kom maar op met dat boek!!! Kijk ik al tijden naar uit en heb er dan ook alle vrede mee dat jullie minder bloggen!
  Misschien toch nog een leuk Kerstkadootje onder de kerstboom?...;D
  Zet 'm op!

  Groet,
  Caroline!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, waar is mijn stukje tekst gebleven?
  Ook ik vind het jammer, dat jullie niet meer zoveel hier schrijven.
  Maar zit ook, net als mijn voorgangers, met smart te wachten op jullie nieuwe boek.
  Je hebt er dus al een aantal "verkocht".
  Dat betekent brood op de plank!

  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het er niet helemaal mee eens ben! Zoals ik al eerder heb gemeld ik start mijn dag hiermee, en nu mis ik gewoon een hoop...

  Weet je wat, je kan het goedmaken, als ik een ontwerp voor je omslag mag maken en als je dat leuk vind de opmaak van je boek...

  Scheelt je een hoop werk en ik kan weer dagelijks van mn favorite blog genieten!

  Nou? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hans: Geduld is een schone zaak ;-)

  Sandra: Zoals ik al schreef is het voor een goede zaak.

  Caroline!: De kerstman komt te vroeg...

  Wilma: Dat is goed om te horen!

  Dickie Dick: Vette pech ;-) Dat andere, daar hebben we het nog wel eens over.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!