dinsdag 23 oktober 2012

Lastige bomen - vervolg

Inmiddels hebben we het hout van de eerste lading 'lastige' bomen gekloofd. Net als altijd, verbazen we ons er ook nu weer over dat een grote stapel boomstammen wanneer deze eenmaal netjes is gezaagd en gekloofd zo weinig brandhout oplevert. Om de winter - ik heb het nu over de winter van 2013/2014 - warm door te komen, hebben we zeker drie keer zoveel hout nodig als er nu op de pallets ligt. Gelukkig hebben we nog genoeg 'lastige' bomen over.

2 opmerkingen:

  1. Nog genoeg te doen dus, voor jullie. Volgens mij zullen jullie niet snel stil zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij ons vliegt het hout er ook doorheen maar bij jullie staat de kachel dan ook vaak de hele dag te branden toch? Het is wel een heerlijk gevoel zo hamsteren voor de winter die op komst is. Wel heerlijk want ik ben gek op de winter!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!