donderdag 25 oktober 2012

In het niet

Het lijkt wel of het lastige bomen gevoel besmettelijk is, want ineens heeft iedereen er last van. Zo moest ik vanochtend met Gunnar uitrukken om bij kennissen een lang genegeerd geval van dit fenomeen te lijf te gaan.


Dankzij de combinatie van Gunnars kettingzaagcapaciteiten en mijn spierkracht lagen de bomen in kwestie snel zonder schade te hebben aangericht op grond. Daarna was het een kwestie van takken afzagen en de stammen opdelen in - met de tractor - vervoerbare lengtes.


Toen de klus was geklaard, namen we nog even een kijkje bij de resten van een enorme boom die Gunnar enkele maanden geleden op dezelfde plek heeft geveld. De stam van deze boom is zo dik dat er niets mee te beginnen is. De natuur en de tand des tijds mogen zich er over ontfermen en zullen er vele decennia werk aan hebben.


Bij deze boom vallen alle lastige bomen waarmee wij ons de laatste tijd hebben bezig gehouden in het niet.

1 opmerking:

  1. WOW!!!!
    Van jullie zijn het eerder lastige takjes....;)

    Groet,
    Caroline!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!