woensdag 17 oktober 2012

Lastige bomen

Eén van de dingen waar we mee bezig zijn, is het weghalen van een behoorlijk aantal lastige bomen. Of misschien kan ik beter schrijven potentieel lastige bomen. Op dit moment vallen ze ons namelijk nog niet lastig. Iets dat in de toekomst wel zou veranderen aangezien ze allemaal vervaarlijk - en soms wel meer dan dat - richting huis, schuur en parkeerplaats voor de auto overhangen. En voorkomen is beter dan genezen, toch?

Gelukkig zijn de bomen die we nu onderhanden nemen - in tegenstelling tot die waar we twee weken geleden mee begonnen - wèl geschikt om brandhout van te maken, zodat we twee vliegen in één klap slaan. Wanneer het hout van de stammen is gezaagd en afgevoerd zijn we er overigens nog niet. Dat moet dan namelijk nog worden gekloofd en ook de takken moeten nog worden weggewerkt. Dat laatste doen we met behulp van een gezellig vuurtje.

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk om pyromaantje te spelen he?

  En dan nog genieten nu ook.

  Helaas mogen wij dat hier niet. Tuin is ook te klein.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo is het, de fik erin!!!
  Wij zijn ook druk bezig met het verbranden van de takken, is toch vaak meer dan je verwacht.
  Maar hé, hoe meer hoe beter want ook de gezelligheid van het knapperende vuur met bijbehorende marshmellows is natuurlijk noodzaak! ;)

  Groet,
  Caroline!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wilma & Caroline!:

  Jazeker, vuurtje stoken is en blijft een leuke - en soms ook smakelijke - bezigheid.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!