donderdag 26 maart 2015

Koning Winter slaat terug!

Na mijn enthousiaste post van gisteren over alle voorjaarssignalen die zich de afgelopen dagen aan ons opdrongen, kon het niet uitblijven: Koning Winter slaat terug! Sinds het einde van de ochtend woedt er een hevige sneeuwstorm die inmiddels al ruim tien centimeter natte plakkerige sneeuw heeft gedeponeerd. En aangezien het volgens de weersvoorspelling de gehele avond en nacht zal blijven sneeuwen, kan er morgenochtend wel eens een heel dik pak verse sneeuw op ons erf liggen. We hadden ons inmiddels stellig voorgenomen om deze winter geen sneeuwruimattributen meer ter hand te nemen, maar of we dat voornemen nog kunnen waarmaken?
 
Gisteren legden we het eerste klein hoefblad dat we dit jaar aantroffen op de foto vast. Tja, dat bloempje was dus toch iets te vroeg...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!