woensdag 7 september 2011

Naar het noorden - 6

Het is de tijd van het jaar waarin de rendierstieren de basthuid van hun nieuwe gewei afschuren. Tijdens een wandeling in het bos vinden we hangend in een struik zo'n stuk basthuid van een jonge stier.


En even laten komen we een een grote stier tegen die nog een flinke reep basthuid aan de punt van z'n gewei heeft hangen.


Wordt vervolgd...

4 opmerkingen:

 1. jullie hebben het daar kennelijk naar jullie zin. Beetje griezelig vind ik die stier met dat stukje basthuid aan zijn hoorn.
  Jullie hebben vele km's gereden zeker?

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, we hebben het zeker naar onze zin gehad. De kilometers hebben we niet bijgehouden, maar het zullen er ruim 2.500 zijn. En dan die rendierstier... wij vonden er niets griezeligs aan, maar we zijn intussen wel wat gewend.

  Groeten terug vanuit het Hoge Noorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig die stier, als we weer eens een rondje zweden doen nemen we jullie mee, misschien zien we dan ook eens wat wild.

  groetjes fioon

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!