vrijdag 6 januari 2012

Een nieuwe start

Langzaam maar zeker raken de verhuisdozen uitgepakt en komen alle spullen op hun plek terecht. De ene keer is het even zoeken, maar de andere keer gaat het als vanzelf. Het zal niet lang meer duren voordat we dusdanig op orde zijn, dat we weer verder kunnen met datgene wat we ons dagelijks leven noemen. We kijken daar erg naar uit, want verhuizen in eigen beheer kost - zelfs als de te overbruggen afstand meevalt - enorm veel tijd en energie.

Zo ziet de plek waar we een nieuwe start maken, er bij aankomst uit.


En zo vanuit een andere hoek.

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooi plaatje. Met die sneeuw en die mooie bomen ziet het er schitterend uit. Biedt het misschien ook iets meer comfort; iets gemakkelijker warm te houden of zo? Dat zou toch ook erg fijn zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Ben, Nicole en Jeanny,

  Een aantal weken terug heb ik jullie boeken gelezen (Naar de noorderzon en In het hoge noorden). Allereerst daar mijn complimenten over. Het was wel vreemd om de boeken te lezen toen ik al had gezien dat jullie het huis al hadden verkocht. Maar dit is zeker een mooi huis om ervoor in te plaats te krijgen. Ik hoop dat jullie het hier erg naar jullie zin zullen hebben! Hopelijk houden jullie avonturen met het achterlaten van het 'oude' huis niet op :)

  Met vriendelijke groeten,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor! Met slechts twee foto's voor ons nog niet goed te zien, maar dit lijkt weer een fantastisch huis en een geweldige plek te zijn. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben en Nicôle,

  Vanuit deze plek van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woonplek.
  Tot genoegen zien we dat er een beetje sneeuw ligt, we dachten al dat we over een paar weken in een groen Zweden zouden komen.
  Heel veel plezier en woongenot wensen we jullie in en bij jullie nieuwe woonstek.

  Groeten, Jan en Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit. Het huis is zeker beter geïsoleerd en makkelijker te onderhouden? De Julbock is goed overgekomen zo te zien. Veel geluk en plezier met jullie nieuwe verblijf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief huisje,de plek zal ook wel prachtig zijn.
  Ik snap wel dat jullie je er al snel thuis zullen voelen,alle geluk ermee en fijn dat het met Jeanny ook goed gaat en ik hoop dat de uitslag net zo gunstig is als dat zij zich voelt!
  Lieve groet,
  Henny Pelgrim

  BeantwoordenVerwijderen
 7. SUPER! vond Lila ook heel erg mooi... dat jullie een keuze konden maken! Je had het een ook als zomer huis kunnen doen, en het andere als winterhuis, en dan van de een naar de andere rijden via Hagfors, dan is het net of je op vakantie gaat, en als je dan wat vergeten ben, nou dan loop je gewoon terug... :-)

  Nee ff serieus Dick! Ik spreek nu met alles wat ik heb aan serieusiedinges, ik wens jullie heel veel geluk, en dat we nog maar lang buren mogen zijn.

  warme groet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gonny en Jeff Lassing, Almere8 januari 2012 om 21:06

  Heye Ben en Nicole,
  Hartelijke gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. Voorwaar ook een erg mooie plek en we zijn benieuwd welke dieren jullie komen bezoeken. We zien graag t.z.t. meer uitgebreidere beelden. Heel veel sterkte met het opbouwen van de warmte die dit huis om jullie heen moet gaan leggen.

  Groetjes van Gonny en Jeff

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dag,
  Prachtig. Lijkt ook nog een beetje op Lilla Laggåsen. Veel geluk.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!