maandag 30 januari 2012

Geduld

Langzaam maar zeker wint de zon terrein. De dageraad begint rond half acht en pas tegen half vijf valt de schemering weer in. Het geeft een goed gevoel dat de zon hoger komt te staan en de dagen langer worden. Toch zal het nog een hele tijd duren voordat ons - nieuwe - huis weer direct zonlicht vangt. Het ligt namelijk middenin het bos en niet aan de noordzijde van een groot open erf zoals ons vorige huis. Voorlopig moeten we het doen met de zonneschijn welke een klein uurtje per dag door een gat in de bosrand net de meest noordelijke rand van ons erf bereikt. Zo ziet dat er - vanaf het huis gezien - uit.


En als je in de zon gaat staan en je omdraait, dan zie je dit.


Op bovenstaande foto staat de zon bijna op haar hoogste punt. Het is dus duidelijk dat haar baan nog heel wat hoger moet komen te liggen, voordat ze boven de bomen uitkomt. Geduld is een schone zaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!