dinsdag 17 januari 2012

Meer Zweedse humor

Op Hagforstorget, de 'plaatselijke' Zweedse versie van Marktplaats, vond ik onderstaand bericht. Ik vind het bijzonder creatief verzonnen en een gebrek aan ondernemersgeest kun je Jeanette absoluut niet verwijten. Of er ook animo voor haar advertentie is waag ik te betwijfelen, maar goed voor een vrolijk noot op de weblog is het in elk geval!

Te koop: een kerstboom die volgend jaar gegarandeerd in dezelfde staat verkeert, wordt verkocht aan de hoogste bieder. Circa 2 meter hoog. De omvang variert, niet overdreven groot. Kleur: bruingroen. De standaard van de kerstboom is niet inbegrepen. De groene vloerbedekking kan indien gewenst worden meegenomen in drie stofzuigerzakken. Met vriendelijke groet, Jeanette.

3 opmerkingen:

 1. GAAF hoor!! Hoe kom je op het idee.

  Leuk gevonden hoor.....

  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ja, niet geschoten is altijd mis, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vroeg mij altijd al af wat de Zweden zoal doen op de lange donkere winteravonden. Nu weet ik het.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!