zaterdag 1 november 2014

Herfstgarderobe

Nu het steeds kouder wordt, is het tijd om onze herfstgarderobe tevoorschijn te halen. Onze t-shirts en overhemden verdwijnen achter in de kast en maken plaats voor fleeceshirts en wollen truien. Ook aan de kapstok verandert er iets. Daar hangen nu echte jassen in plaats van dunne nylon regenjacks. En bovenop de kapstok liggen onze handschoenen en mutsen voor het grijpen. Iedereen die ons al langer volgt, weet dat het buitenleven voor ons het hele jaar doorgaat. We laten ons niet afremmen, maar juist stimuleren door de verandering van de seizoenen. Met de juiste kleding kun je namelijk het hele jaar door buiten actief zijn.

Enkele kledingstukken die we de afgelopen weken regelmatig hebben gedragen zijn het fleecevest en thermoshirt die je op onderstaande foto kunt zien. Afgelopen zomer kregen we deze samen met enkele andere buitenlevenattributen van onze partner Zweden Relax cadeau. Toen was het veel te warm om ze te dragen, maar nu komen ze bijzonder goed van pas. Cathy en Freerk, bedankt!
 
 
Voor meer informatie over dit warme fleecevest en thermoshirt - die je natuurlijk niet alleen in Zweden, maar ook in Nederland (of waar dan ook) kunt dragen - verwijzen we graag naar de website van onze partner in buitenleven Zweden Relax.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!