zaterdag 15 november 2014

Het Zweedserleven Gevoel

Wil je met eigen ogen zien waar we wonen en Het Zweedserleven Gevoel met ons delen? Dat kan! Sinds onze emigratie naar Zweden worden we regelmatig bezocht door mensen die - in geheel willekeurige volgorde - nieuwsgierig zijn naar onze leefomgeving, meer willen weten over emigreren naar Zweden, een van onze boeken - al dan niet van persoonlijke opdracht en handtekening voorzien - willen kopen, geïnteresseerd zijn in het actieve buitenleven, onder begeleiding een leuke ochtend of middag willen hebben en ga zo maar door. Speciaal daarvoor hebben we een aantal activiteiten ontwikkeld die we - aangepast aan de seizoenen - het hele jaar door aanbieden. Kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en maatwerk staan bij al onze activiteiten centraal. Tenzij anders vermeld bieden we deze daarom alleen op individuele basis - dat wil zeggen per persoon, stel of familie - aan. Op die manier kunnen we datgene wat we doen op de individuele behoefte afstemmen en iedereen die ons bezoekt onze volle aandacht geven. Kom naar de Noorderzon, je bent van harte welkom!

Kijk op op de pagina Activiteiten van onze website voor een overzicht van de activiteiten die we gedurende het komende winterseizoen aanbieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!