donderdag 5 februari 2015

Brood op de plank - 1

"Wat doen jullie om in Zweden in jullie levensonderhoud te voorzien?", is een vraag die ons regelmatig wordt gesteld. En dat is niet verwonderlijk, want gedurende de laatste jaren hebben we de presentatie van onze zakelijke activiteiten niet veel aandacht gegeven. Die tijd is echter voorbij. Eind vorig jaar hebben we besloten om de diensten die we middels onze onderneming verlenen weer op een strakke manier te gaan promoten en een van de resultaten daarvan is de nieuwe website van Noorderzon Advies.
 
Via deze tak van ons bedrijf verlenen we (advies)diensten op het gebied van emigreren naar, ondernemen in, bedrijfsovername in, onroerend goed in en belastingen in Zweden. We doen dat overigens al sinds eind 2005 toen we een half jaar na onze emigratie voor het eerst in ons leven zelfstandig ondernemer werden. Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder en - gelukkig - nog steeds eigen baas. Op naar de twintig jaar zullen we maar zeggen! Wil je meer weten over de diensten die we aan zowel particulieren als bedrijven verlenen? Neem dan een kijkje op de website van Noorderzon Advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!