zaterdag 7 februari 2015

Terugkeer van de zon

Twee weken geleden schreef ik dat het nog zeker een maand zou duren voordat de zon weer direct op ons erf zou schijnen. Daar zat ik dus behoorlijk naast, want wat zien we vanochtend even voor koffietijd door het verandaraam?


Inderdaad, de oude stuga wordt door de stralen van de zon beroerd. Anderhalf uur later baadt de noordelijke rand van ons erf in het zonlicht. Omdat we afgelopen voorjaar in het bos ten zuiden van ons huis enkele bomen hebben geveld, is er een opening ontstaan die het de zon mogelijk maakt om twee weken eerder dan 'normaal' ons erf weer te beschijnen. Nicôle is daarmee zo in haar nopjes dat ze meteen oppert om binnenkort nog wat meer bomen te rooien. Vandaag doen we het echter rustig aan. We vieren de terugkeer van de zon door even lekker in het zonnetje met Jeanny te ravotten.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!