zondag 15 februari 2015

Rust zacht

Rust zacht lieve Jeanny en bedankt voor alle liefde die je ons hebt gegeven. De afgelopen nacht hebben we onze trouwe kameraad in de leeftijd van 11 jaar en 8 maanden moeten laten inslapen. Vaarwel lieve vriendin, we zullen je enorm missen...

30 opmerkingen:

 1. Ben & Nicôle, heel veel sterkte met jullie verlies!
  Jeanny, rust zacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Jeanny.
  Wat hebben je baasjes een moeilijke beslissing moeten nemen. Toch weet ik zeker dat jij het hun niet kwalijk neemt. Als je al zo oud bent dan gaat het op een gegeven moment niet meer. Ons baasje heeft deze beslissing al 4 keer moeten nemen en het was goed, ze deed het uit liefde voor ons. Als je pijn hebt ben je blij dat je kunt rusten...
  Bedankt dat we mochten genieten van jou avonturen in het hoge Noorden, we zullen je missen.
  Sterkte voor je baasjes, ooit er komt de dag dat ze zonder verdriet, maar met een glimlach aan je terug zullen denken.
  Namens al mijn voormalige en huidige viervoeters, Wil Reurink

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte beiden!

  - Wilfred Smit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met tranen in mijn ogen lees ik dit hartverscheurende bericht. Wat een verschrikkelijk nieuws. Heel veel sterkte met dit verlies.

  liefs, Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moeilijk, zo'n leeg huis ineens. Veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat verdrietig die mooie lieve hond. Jullie grootste kameraad moeten missen. Uit ervaring weet ik dat je haar straks overal nog hoort aankomen en (denkt) zien te liggen.
  Gr Anneke Zeinstra


  Heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel sterkte gewenst met dit verlies.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Al heel wat jaren volg ik jullie avontuur in Zweden. Met veel plezier las ik de stukjes die jullie schreven over Jeanny. Tot ons groot verdriet is ze er niet meer. Als hondenliefhebber snap ik jullie verdriet maar al te best. Ze zal zeker ook bij ons een plekje in ons hart hebben. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe.
  Een zweden-fan en familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als trouwe blog lezers en baasjes van 2 lieve Duitse Doggen, zijn we erg geschrokken van het treurige bericht. Wij weten goed wat dierenleed het met je doet en om deze moeilijke keuze te moeten maken. Naast het grote verdriet, zijn erg gelukkig de mooie herinneringen die jullie samen hebben gehad. We wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.

  Bas en Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat verdrietig om te lezen dat Jeanny niet meer bij jullie is. Ik weet uit ervaring hoe verschrikkelijk moeilijk het is om een geliefd huisdier in te moeten laten slapen, maar soms heb je geen keus.
  Ik lees jullie blog al jaren en heb altijd genoten van jullie verhalen. Daaruit bleek altijd dat Jeanny een belangrijk onderdeel van jullie leven was. Het zal nu wel heel stil een leeg zijn zonder jullie lieve hond.

  Ik wens jullie heel veel sterkte,

  Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heel veel sterkte, wat een verlies voor jullie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geschrokken en verdrietig zijn we van dit bericht. We zullen de vele foto's en belevenissen met Jeanny die jullie zo vaak met ons deelde erg missen. Jullie hebben haar het meest fantastische leven gegeven wat meer denkbaar is.
  Veel sterkte.

  Corry en Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ach wat erg .. plaatje is niet meer compleet ...het is niet eerlijk het dier zo dicht bij zijn mens maar zo'n korte levensduur te geven... rust zacht lieve schat...veel sterkte en voor altijd bij jullie in je hart.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een verlies. Voor jullie als baas en bazin en voor mij als trouwe lezer. Ik leef met jullie mee.
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel veel sterkte gewenst de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik weet ook wat het is om een hond te laten inslapen. Ikzelf had een poedel die 13 jaar oud was, maar steeds meer ouderdomsverschijnselen begon te vertonen en ook zichtbaar pijn had. Dan maar de beslissing genomen om hem te verlossen uit zijn lijden. Ik denk nog regelmatig aan dat trouwe beestje.
  Groeten van Hilde uit B.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Is altijd jammer om een goede vriend te verliezen. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Och jee........heel veel sterkte gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een droevig bericht.... maar wat heeft ze een mooi leven gehad bij jullie! Veel sterkte gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Een groot verlies.
  Heel veel sterkte de komende tijd!
  Wie weet dat jullie op een dag weer zo'n lieve viervoeter in jullie armen sluiten!
  Groetjes,
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Veel sterkte toegewenst.....
  We zullen je mooie verhalen en alle belevenissen missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een treurig bericht... Dat moet een heel moeilijke beslissing zijn geweest om afscheid te moeten nemen van jullie maatje. En voor ons als lezers toch tamelijk onverwacht!
  Veel sterkte toegewenst om met dit verlies om te gaan.
  Groeten, Maarten

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Marijke Stelpstra17 februari 2015 om 21:50

  Wat een verschrikkelijk nieuws...heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ach wat een treurig bericht. Maar wat verschrikkelijk fijn dat jullie destijds de keuze hebben gemaakt om zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen en te genieten van elkaars gezelschap. Ze laat een grote leegte achter in het dagelijks leven, maar ze zal altijd in jullie herinnering blijven.
  Sterkte!

  Groet,
  Véronique

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik lees al jaren jullie blog zonder ooit een reactie te hebben geplaatst. Dit keer doe ik dat toch.
  Ik wens jullie heel veel sterkte met jullie verlies.Zelf heb ik het ook meegemaakt om mijn herder na meer dan 10 jaar te laten inslapen. Verdriet dat je dan hebt is groot.

  Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Lang gewacht om een reactie naar jullie te sturen. Ook ik had het er moeilijk mee toen wij onze honden moesten laten inslapen en weet wat jullie nu voelen. Het missen van het enthousiasme van je hond als je binnenkomt, het uitlaten, eten geven enz., dat is zo moeilijk dat dat nu niet meer is. Natuurlijk het slijt, maar als jullie weten dat onze laatste hond in 2002 is ingeslapen en ik nu dit bericht weer lees, dan biggelen de tranen weer over mijn wangen. Ik heb zo genoten van jullie verhalen over haar. Ik wens jullie sterkte toe

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hallo Ben en Nicole, Ik lees ook zo nu en dan jullie leuke verhalen blog over het fantastische leven dat jullie hebben in Zweden. Ook genoot ik van Jeanny die altijd om jullie heen was. Heel verdrietig om nu het berichtje te lezen dat jullie afscheid van haar hebben moeten nemen. Al die jaren hebben jullie voor haar gezorgd en volop van haar genoten, het is verschrikkelijk dat jullie haar nu moeten missen. Jeanny heeft de tijd van haar leven bij jullie gehad, ze had zich geen beter leven kunnen wensen, jullie hebben haar echt een prachtig leven gegeven. Alle mooie herinneringen die jullie hebben aan Jeanny zullen jullie zeker te weten veel kracht en steun geven. In gedachten zal ze voor altijd bij jullie zijn en blijven. Heel veel sterkte toegewenst en vriendelijke groeten uit Zeeland. Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hallo Ben en Nicole, heel veel sterkte met het verlies van jullie trouwe hond Jeanny.
  Groeten Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!