zondag 31 mei 2015

Een enkeling

Met uitzondering van een enkele dag is het de afgelopen weken te koud voor de tijd van het jaar geweest. De natuur loopt hier en daar dan ook wat achter en wij stoken 's avonds nog steeds een vuurtje in de houtkachel. Nu is dat laatste best gezellig, maar aan de andere kant ook wel vreemd nu juni op het punt staat te beginnen. En als we de weersverwachting mogen geloven, dan hoeven we ook de komende week nog niet op een noemenswaardige temperatuurstijging te rekenen. Eén voordeel heeft dat overigens wel: er is nog geen mug of knot te bekennen!
 
Ondanks de lage temperatuur staan de bosbessenplanten volop in bloei. Je moet er even voor op de knieën, maar dan zijn de minuscule rode bloempjes prachtig om te zien. Normaal gesproken zou het rond de bloeiende bosbessenplanten van de hommels en bijen moeten gonzen, maar door de kou blijven de meest insecten 'binnen'. Slechts een enkeling is er te zien.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!