maandag 2 april 2012

In de ijskast

Nu hebben we eindelijk het weer dat bij deze tijd van het jaar hoort.

's Nachts vriest het licht tot matig en overdag stijgt de temperatuur slechts met moeite tot boven het vriespunt. Er waait een stevige schrale wind en aan de hemel wisselen strakblauwe lucht en donkere wolken elkaar razendsnel af. Het ene moment schijnt de zon en even later hagelt, regent of sneeuw het. Enkele keren per dag zwelt de wind aan tot orkaanachtige proporties. Op die momenten is het beangstigend om te zien hoe de bomen tekeer gaan. Maar alhoewel je soms verwacht dat ze als luciferhoutjes zullen afbreken, houden ze meestal toch stand.

Het voorjaar zit dus even letterlijk in de ijskast. En totdat het er weer uitkomt, genieten wij lekker na van het ongewoon mooie en warme weer waar we de afgelopen tijd van hebben mogen genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!