woensdag 7 mei 2014

Berichten uit Zweden 2008

"Het zijn boeken voor mensen met emigratieplannen die willen uitzoeken of het Zweedse landleven echt bij ze past, voor mensen die al in Zweden wonen en herkenning zoeken, en voor dagdromers die de geur van een Zweeds naaldbos willen opsnuiven zonder ervoor te hoeven reizen."
- De Nieuwe Zweed over Berichten uit Zweden 2007 en 2008

Berichten uit Zweden 2008
Dagboek van twee landverhuizers

In mei 2005 emigreerden Ben en Nicôle Heerland naar Zweden. In hun eerdere boeken Naar de Noorderzon, In het Hoge Noorden en Berichten uit Zweden 2007 verhaalden ze al uitgebreid over hun emigratie en de enorme veranderingen die daardoor in hun leven plaatsvonden. In dit boek vertellen ze verder over hun avontuurlijke leven in het land van de midzomernacht. Een leven waar de sleur maar geen greep op krijgt en dat het duo in korte tijd meer verrassingen en uitdagingen voorschotelt dan de meeste andere mensen in een heel leven kunnen behappen.

Berichten uit Zweden 2008 is het vierde boek over ons leven in Zweden en het vervolg op onze eerdere boeken Naar de Noorderzon, In het Hoge Noorden en Berichten uit Zweden 2007. In ons vierde boek doen we aan de hand van een mix van korte verhalen en langere dagboekfragmenten verslag van wat we in het jaar 2008 beleefden. Zo wordt de lezer onder andere deelgenoot van onze - niet zo alledaagse - dagelijkse beslommeringen, bijzondere ontmoetingen, verhelderende inzichten, leuke en minder leuke ervaringen en tal van wetenswaardigheden over het leven op het Zweedse platteland.

Berichten uit Zweden 2008 is uitgegeven in eigen beheer en alleen te koop via de Duitse en Engelse webwinkels van Amazon. Als je het boek bij Amazon in Duitsland bestelt, dan is de verzending naar adressen in Nederland en België gratis.


Berichten uit Zweden 2008
Dagboek van twee landverhuizers
Auteur: Ben & Nicôle Heerland
Foto’s: Ben & Nicôle Heerland
1e druk mei 2014, 173 pagina's
ISBN 978-1499197068

Niet meer leverbaar


Reacties van lezers:

Ik heb weer genoten van jullie mooie, bijzondere ervaringen als landverhuizers. Het gaat er bij mij nog meer van kriebelen om ook landverhuizer te worden.

Alweer een vermakelijk en leerzaam boek. Ga zo door!

Ik heb jullie boek in één adem uitgelezen. Geweldig, ik kon niet stoppen met lezen. Bedankt daarvoor!

Ik heb weer genoten van jullie boek en kan haast niet wachten totdat het volgende uitkomt.

Op jullie website staan berichten van mensen die jullie boeken in één ruk uitlezen. Wij doen dat heel anders. Telkens als we in het weekeinde 's ochtends thuis zijn en genieten van een kopje koffie lezen we een klein stukje uit Berichten uit Zweden. Op die manier hebben we er heel lang plezier van. In combinatie met de berichten op jullie website krijgen we zo doorlopend leuk leesvoer uit Zweden!

Weer een 'kindje' om trots op te zijn!

Ik heb heerlijk in het zonnetje jullie boek zitten lezen en genoten van alle leuke verhalen en anekdotes. Super dat jullie zulke boeken schrijven zodat alle waardevolle herinneringen niet verloren gaan.

We hebben ook dit boek weer met veel plezier gelezen en hopen dat er nog vele zullen volgen.

Jullie Berichten uit Zweden 2008 in één adem uitgelezen! Hartelijk dank voor zoveel leesplezier!

4 opmerkingen:

 1. Zo, boek besteld. Zal na het weekend worden bezorgd. En dan:

  in één ruk het boek lezen. Zal vast wel lukken!!

  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Wilma! We wensen je veel leesplezier toe!

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden,

   Ben & Nicôle

   Verwijderen
 2. Voila ! Boek besteld : nu wachten ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Patrick! We wensen je veel leesplezier toe!

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden,

   Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!