donderdag 15 mei 2014

Bescheiden - vervolg

Onlangs schreef ik over ons voornemen om dit jaar weer een bescheiden moestuin op te zetten. De zaailingen zijn inmiddels uit de kweekbakken overgeplant in grotere potjes en groeien als kool. Overdag staan ze buiten om af te harden, maar 's nachts moeten ze nog steeds naar binnen. Gelukkig wordt het risico op nachtvorst steeds kleiner zodat we ze binnenkort buiten in de aarde kunnen zetten. Ho, wacht even. Als je hier de groente en dergelijke plompverloren in de grond plant, dan hoef je op in het meest gunstige geval wat miniatuurgroente na geen oogst te verwachten. We moeten dus letterlijk en figuurlijk aan de bak. Het is even klussen, maar dan heb je ook wat.
2 opmerkingen:

 1. Tja, dan heb je ook wat. Maar neem aan dat er wel iets overheen gespannen wordt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We gaan proberen of het zonder 'bescherming' lukt en gaan experimenteren met enkele soorten die - hopelijk - voor de vogels en andere dieren niet zo interessant zijn. Duimen maar...

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!