maandag 19 mei 2014

De Nieuwe Zweed

Sinds kort is er een nieuw Nederlandstalig internetmedium waarop dagelijks verslag wordt gedaan vanuit Zweden. De focus ligt daarbij vooral op nieuws en emigratiegerelateerde onderwerpen. Het medium luistert naar de toepasselijke naam De Nieuwe Zweed en is een initiatief van Marc de Jong, een Nederlander die ruim zes jaar geleden naar Zweden emigreerde. We hebben even flink in De Nieuwe Zweed 'gebladerd' en zijn van mening dat deze 'krant' voor een breed publiek - van Zwedofielen tot wannebe emigranten - reuze interessant is. Neem een kijkje in De Nieuwe Zweed en oordeel zelf. Wij zeggen in elk geval: "Warm aanbevolen!"
 
Vandaag staat er in De Nieuwe Zweed een interessant artikel over een uitgebreid onderzoek dat de in Zweden woonachtige Nederlandse wetenschapper Marco Eimermann naar het emigratieproject van de gemeente Hällefors heeft uitgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!