donderdag 25 september 2014

Op straat

Soms liggen de dingen waarover we schrijven letterlijk op straat. Zo ook het briefje dat Nicôle tijdens een fietstocht in de wegberm vond. Het is geschreven door ene Maria en gericht aan haar opa. Het briefje roept bij ons een aantal vragen op. Bijvoorbeeld hoe het in de wegberm is terechtgekomen. Is het wellicht onder de ruitenwisser van een auto uit gewaaid? En ook waarom Maria in deze tijd van mobiele telefonie en internet überhaupt een briefje heeft gebruikt. Is zij te jong voor een smartphone en het gebruik van sociale media? Of is het juist haar opa die daar te oud voor is? Wie het weet, mag het zeggen.

 
Voor iedereen die geen Zweeds kan, volgt hier de vrije vertaling van de tekst van het briefje dat Maria aan haar opa schreef: "Hai Opa! Kunnen we morgen naar het zwembad gaan?! Het is zo leuk daar. We kunnen Cissi vragen of ze ook meegaat!!! Groeten, Maria!" Zou Maria inderdaad met haar opa naar het zwembad zijn gegaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!