maandag 15 september 2014

Picknick aan het meer

Vandaag hadden mijn baasjes een goed idee. We zouden de koffie- en lunchpauze samenvoegen en gaan picknicken aan het meer. Nou, ze hoefden geen moeite te doen om mij over te halen. Ik ben namelijk dol op picknicken en als ik ergens graag ben dan is het wel bij het water. We pakten eten en drinken in en gingen op pad.


Na een stukje autorijden en een korte wandeling vonden we een mooie plek met een volgens mijn baasjes 'onbetaalbaar' uitzicht.


Tja, wat zal ik ervan zeggen. Ik was eerlijk gezegd meer gefocust op de broodjes kaas en de lekkere cake die we hadden meegenomen.


Gelukkig werd al dat lekkers eerlijk met me gedeeld.


Terwijl mijn ene baasje van wat warms te drinken genoot...


Ging ik met mijn andere baasje in het water spelen. Nou ja, ín het water... Ik had er geen problemen mee om natte poten te krijgen, maar mijn baasje bleef op de kant.


We hadden een boel plezier. Zoveel zelfs dat ik niet van stoppen wilde weten en mijn baasje me er ten slotte met lichte dwang toe moest bewegen om uit het water te komen.

 
Daarna zaten we nog even lekker op de kant. Genietend van de zon, de stilte en - wat mij betreft niet in het minst - het laatste stuk cake. Baasjes, bedankt voor dit leuke uitje!
 

1 opmerking:

  1. Heerlijk dat jullie zo van een mooie dag en fantastische natuur kunnen genieten!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!