donderdag 22 december 2011

Dooi

Slecht nieuws voor alle wintersportliefhebbers die rond de kerstdagen richting Värmland komen. De dooi heeft vandaag flink ingezet en voor morgen worden zelfs temperaturen tot 6C in Laggåsen voorspeld! De sneeuw is bijzonder papperig aan het worden en vanmiddag heeft het zelfs een tijdje geijzeld. Dat resulteerde bijna in de eerste uitglijder van dit jaar op het onverwacht spekgladde straatje voor ons huis. Ben wist zich ternauwernood op de been te houden en kon eerst met een emmer strooizout aan de slag.

Ondanks het milde weer zijn de meeste skipistes echter gewoon open. Men doet er uiteraard alles aan om de vakantievierende wintersportgasten op een goede ondergrond te trakteren. Voor de sneeuwliefhebbers is het daarom te hopen dat de warme luchtstroom snel plaats maakt voor een koufront. Maar als we de weerberichten mogen geloven, is daar de komende dagen voorlopig nog geen sprake van...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!