vrijdag 16 december 2011

Vreemd

Gisteren vonden we een pakje met daarin een vreemde combinatie in onze brievenbus: twee chocoladeletters alsmede een kerstkaart waarop ons prettige kerstdagen en een voorspoedig 2012 werden toegewenst.

Aangezien we zeker menen te weten dat Sinterklaas en de kerstman niet samenwerken - hoe zou dat ook kunnen met twee zo ver van elkaar verwijderde woonplaatsen - vragen we ons af van welke van de twee roodgekleede grijsaards dit pakje nu afkomstig is.

Als het pakje van de Sint afkomstig is, dan is de postbezorging weliswaar stevig vertraagd, maar is het wel een hele eer dat de goedheiligman de moeite heeft genomen om ons tevens een kerstkaart te sturen. In het geval dat het echter de kerstman is die ons het pakje heeft toegezonden, dan is de wereldwijde economische crisis ook aan hem niet voorbij gegaan. Waarom zou hij anders zijn toevlucht nemen tot afgeprijsde chocoladeletters in plaats van de bij 'zijn' feest behorende kerstkransjes?

Sint of 'Santa', hartelijk bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!