donderdag 15 december 2011

Verhuistrance

We raken steeds meer in de ban van onze aankomende verhuizing. Nagenoeg niets van wat we de afgelopen dagen dachten en deden had nog met iets anders te maken. Verhuisstress? Nee, dat nog net niet. Maar wel enorm veel te doen met een enorme bewustzijnsvernauwing tot gevolg.

Kerstmis schijnt er aan te komen, maar bij ons in huis is er niets wat daarop wijst. Voor alles wat er in de natuur gebeurt, is er ook geen tijd. De vogels krijgen hun voer en that's it. De enige reden waarom we aandacht voor het weer en de winter - voor zover je van winter mag spreken - hebben, is ook al aan de verhuizing gerelateerd. Voor het overbrengen van de meubelen hebben we namelijk enkele dagen met droog weer en matige vorst nodig. Hopelijk gaat het voor die tijd niet noemenswaardig sneeuwen, want anders gaat er weer een hoop tijd aan sneeuwruimen verloren. Normaal gesproken zitten we daar niet mee, maar nu komt het even niet uit. We zijn dus helemaal in de verhuistrance en verder gaat bijna alles aan ons voorbij. 

6 opmerkingen:

  1. Hoe moet dat straks met jullie vogels en andere dieren? Ze zullen jullie vast heel erg gaan missen of heb je iets bedacht om ze mee te lokken naar jullie nieuwe stek? We zijn benieuwd....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als de vogels zich eenmaal hebben gebonden aan een plek waar ze voer krijgen, dan blijven ze daar de rest van de winter. Er zit voor ons dus niets anders op dan ze straks ook bij ons oude huis van voer te blijven voorzien. Het is wat bewerkelijk, maar we laten ze niet aan hun lot over.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hoop van harte dat die paar droge dagen straks komen en gezien de voorspelling voor deze winter in Zweden zou dat best kunnen lukken.
    Fijn, dat de zorg om de vogels blijft; dat zullen zij vast op prijs stellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kunnen we niet met elkaar beginnen om een pindasnoer te gaan rijgen?
    Die kunnen jullie dan van L.Laggåsen naar jullie nieuwe stulpje laten lopen, tussen de bomen door.......

    Ach 't is maar een idee hoor.....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha 500m pindasnoer? Tegen de tijd dat we daarmee klaar zijn is het lente :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gonny en Jeff Lassing, Almere16 december 2011 om 13:02

    We zien het helemaal voor ons, maar wensen jullie heel veel sterkte, ook met het melancholische deel! Wat mooi consequent, de dieren niet te vergeten. Zijn erg benieuwd naar de beelden van het nieuwe huis. Toch een paar fijne kerstdagen, waar dan ook.

    Gonny en Jeff Lassing, Almere

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!