woensdag 28 december 2011

Stormschade

Eindelijk is Dagmar tot bedaren gekomen. De storm heeft ons ruim 2,5 dag in haar greep gehouden en flink wat bomen in onze omgeving ontworteld. Nog altijd staat er een stevige bries, maar van echte storm is gelukkig geen sprake meer. Wel is het gaan regenen, zodat we spoedig helemaal niets meer van de sneeuw die er nog lag over zullen hebben. Voor komend weekend wordt een nieuwe portie sneeuw verwacht, dus voor die tijd willen we graag onze wandelpaden weer vrij hebben en de bomen die de weg versperren in mootjes hebben gezaagd. Je kunt het er maar druk mee hebben...

1 opmerking:

  1. Lekker hoor, de geur van gezaagd hout, de druppel aan je neus, het geploeter in het woud.....


    OOOOOOOOOOOOO ik ga aftellen!

    We gaan omdat de jongens helemaal niet van de boemen en de knallen houden zaterdag met het busje weer naar Haregen, dat beviel goed! Het wordt slecht weer, regen nat en woei, dus ons weer!

    En na een vet lange wandeltocht lekker de bus in, kachel aan boekje, koekje kopje thee en genieten.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!