donderdag 8 augustus 2013

Dankbaar

Trouwe lezers zullen zich nog wel herinneren dat er in augustus vorig jaar - na veel noeste arbeid - een kwart koe aan rundvlees in onze vriezer belandde. Een flinke hoeveelheid dus, waarvan we ons afvroegen hoe lang we er mee zouden doen. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en komen de laatste stukken vlees in zicht. Nog slechts een paar lekkere maaltjes en dan is de 'hele' kwart koe schoon op. Naast het vlees van de koe zijn we ons het afgelopen jaar ook wel eens te buiten gegaan aan kip en vis, aan diverse soorten worst om te grillen natuurlijk, en zelfs aan een compleet vegetarische maaltijd op z'n tijd. Bovendien zijn we alles bij elkaar opgeteld ook aardig wat tijd van huis weg geweest. Maar aan het einde van de rekensom komt het er toch op neer dat het vlees van de koe ons een dik half jaar lang heeft gevoed. En daar zijn we het dier uitermate dankbaar voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!