dinsdag 22 oktober 2013

Regen

Het is niet bepaald inspirerend weer. Het is zwaar bewolkt - dus donker - en het regent. Ondanks het feit dat het kwik slechts enkele tienden van een graad boven het vriespunt staat, valt de neerslag niet als sneeuw. Kennelijk is het in de hogere luchtlagen warmer dan hier beneden. Jeanny had het tijdens de ochtendwandeling al snel bekeken. Ze deed in recordtempo wat ze moest doen om daarna meteen rechtsomkeert te maken. Snel weer terug naar binnen waar het warm en droog is, moet ze hebben gedacht. Ik kon haar voor deze keer geen ongelijk geven.

6 opmerkingen:

 1. Jeanny houdt dus ook niet zo van 'hondenweer'? Maar bekijk het van de positieve kant: het is wel weer dat bij de tijd van het jaar hoort.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, met bijvoorbeeld storm heeft onze oude dame geen probleem en ze is gek op sneeuw, maar als het regent dan zit ze liever binnen. Best apart, want ze is anders dol op water. Mij hoor je verder niet klagen :-)

   Verwijderen
 2. Binnen? Onze hond ligt buiten bij -12, die weigert in alle toonaarden om binnen te komen. Hij zal het zelf wel het beste weten. Heeft ook een vacht als een beer...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook onze Jeanny draait voor kou haar... poot niet om. Met de herfstkoelte en winterkou is ze veel meer in haar sas dan met de zomerwarmte. Regen is en blijft echter een ander verhaal.

   Verwijderen
  2. Daar heb ik geen moment aan getwijfeld :-)

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!