zaterdag 26 oktober 2013

Wintersloffen

Ondanks het nog steeds ontbreken van winterse weersvooruitzichten gaan onze voorbereidingen op de winter gewoon door. Zo staan inmiddels alle buitenspullen netjes opgeborgen binnenshuis of onderdak. En met uitzondering van de spullen ten behoeve van onze buitenkeuken - die we voor die tijd wellicht nog enkele malen zullen gebruiken - halen we ze pas in het voorjaar weer tevoorschijn. Daarnaast is onze auto inmiddels voorzien van wintersloffen. Met dubbs - kleine spijkertjes - welteverstaan. Niet omdat dit op korte termijn al nodig lijkt te zijn. Dat zou in tegenspaak zijn met de openingszin van deze post. Maar wel omdat we het ons gezien de staat van onze zomerbanden - het lijken wel slicks, in het voorjaar moeten we nieuwe kopen - niet kunnen veroorloven om straks door winterse wegcondities te worden verrast. We hebben geen zin om dan met de auto in de greppel naast de weg te belanden. Of erger nog, tegen een forse boom of flinke steen. Wat dat soort zaken betreft handelen we naar het gezegde dat voorkomen beter is dan genezen. Dat scheelt niet alleen een hoop gedoe, maar is beter voor de portemonnee bovendien.

2 opmerkingen:

  1. Kan jullie alleen een duim geven, een Like!

    Verstandig dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, 2 zielen 1 gedachte want ook hier de winterbanden weer onder de auto!
    Ook al hebben wij nog wel goede zomerbanden, de 1e sneuuwvlokken hebben we alweer zien vallen.......en tevens dezelfde dag ook weer zien smelten maar toch;)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!