vrijdag 26 september 2014

Zelfpromotie - 1

Koude en donkere maanden staan voor de deur. Maar ondanks het feit dat onze houtschuur een ruim toereikende voorraad brandhout herbergt, hebben we meer nodig om onze schoorsteen gedurende de barre herfst- en wintermaanden rokende te houden. We ontkomen er dus niet aan om de komende tijd via onze blog weer wat actiever aan zelfpromotie te doen.

Om te beginnen brengen we graag de boeken over onze emigratie naar en ons leven in Zweden onder de aandacht. Als je van onze blog geniet, dan zul je dat zeker ook van onze boeken doen. Schroom dus niet om deze te kopen, vele enthousiaste lezers gingen je al voor!

Voor iedereen die deze heeft gemist, verwijzen we graag naar de artikelen die de afgelopen zomer over ons en onze boeken in Grenzenloos Magazine (het artikel begint op pagina 32) en De Nieuwe Zweed zijn gepubliceerd.

Op de pagina Boekwinkel van onze website en via de links in de rechterkolom van onze blog vind je meer informatie over onze boeken en hoe je die kunt kopen. Als je onze boeken wilt kopen, doe dat dan bij voorkeur via de links op onze website of direct bij ons in Zweden. Dat is voor ons het meest voordelig. Bedankt alvast daarvoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!