donderdag 4 december 2014

Dank u Sinterklaasje!

Hoewel heel Zweden inmiddels in de ban is van de naderende kerst - en ook wij de kerstversiering al uit de dozen hebben gehaald - hebben we vanmiddag toch even pas op de plaats moeten maken. Sinterklaas heeft ons namelijk ook dit jaar weer weten te vinden en liet via de postbode een pakket vol lekkernijen op ons adres bezorgen. En daar zijn we uiteraard erg blij mee! Zo stuurde de goedheiligman ons twee chocoladeletters, een zak taaitaai, een zak kruidnoten en een groot blik met  Hollandse drop. Dat laatste is iets waar Ben niet zo van houdt, maar ik des te meer! De kerstkransjes maken dus nog even plaats voor het sinterklaassnoepgoed. Heerlijk nostalgisch, en lekker bovendien. Daar gaan we van genieten de komende tijd. We vinden het erg attent dat de Sint ons nog steeds niet vergeten heeft. Daarom zeggen we bij deze dan ook welgemeend: Dank u Sinterklaasje!

4 opmerkingen:

 1. Marijke Stelpstra4 december 2014 om 17:53

  Wat leuk dat St. Klaas ook bij jullie langskomt! Heel attent ook...
  Zat met een big smile het te lezen. En ik geniet altijd van de foto's die het verhaal ondersteunen en in dit geval kracht bij zetten!

  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hoewel de Zweden onze goedheiligman niet kennen, heeft Sinterklaas ons nog altijd niet vergeten en stuurt zijn lekkernijen via de Postpiet naar Laggåsen!

   Verwijderen
 2. Je straalt helemaal Nicôle! Kan me voorstellen hoor!
  En nu maar smullen......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Wilma, ik ben dol op snoepen dus dat komt helemaal goed ;-)

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!