zaterdag 27 december 2014

Tragisch

Laat in de avond van eerste kerstdag zette een tragische gebeurtenis alles op zijn kop. Kort na elf uur ging de telefoon en vlak daarna werd maar weer eens duidelijk hoe vergankelijk het leven is. Even voor alle duidelijkheid: met Nicôle, Jeanny en mij alsmede met onze familie is niets aan de hand. Dat geldt echter niet voor een andere familie die ons bijzonder na aan het hart ligt en waarvan de leden in Zweden waren om gezamelijk de kerst te vieren. Eén van hen is helaas niet langer onder ons en dat is een enorm gemis. We doen ons best om steun te bieden en te helpen met het regelen van alle noodzakelijke praktische zaken. Vooral dat laatste blijkt namelijk erg lastig als het noodlot toeslaat wanneer je in een land verblijft waar een taal wordt gesproken die je niet goed beheerst...

Door het gebeurde vonden we het de afgelopen dagen niet gepast om enkele reeds geplande posts te plaatsen, al waren we daar door alle drukte waarschijnlijk ook niet eens aan toegekomen. Uiteraard pakken we de draad zo snel mogelijk weer op, maar voor nu vragen we even om begrip en geduld.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!