vrijdag 19 december 2014

Post en foto van het jaar

We hebben jullie hulp nodig! Toen we na onze wandeling bij het meer Naren - zie de vorige post - door een zonovergoten wit landschap terug naar huis reden, kwam namelijk de gedachte bij ons op dat we wel eens zouden willen weten welke post en welke foto onze lezers het afgelopen jaar het leukst, interessantst en/of mooist vonden. Daarna heeft deze gedachte ons niet meer losgelaten en daarom schrijven we hierbij de verkiezing van de post en foto van het jaar 2014 uit. Waarom hebben we dat niet jaren eerder bedacht?

Maar goed, nu gaat het om het afgelopen jaar, dus neem even rustig de tijd om terug te kijken wat daarin allemaal de revue is gepasseerd. We hopen dat zo veel mogelijk lezers hun stem willen uitbrengen. Er zijn twee afzonderlijke categorieën: post en foto. Je kunt je keuze kenbaar maken als opmerking bij deze post, via onze Facebook pagina of door middel van een e-mail naar een van de e-mailadressen op de pagina Contact van onze website. Geef daarbij de naam en datum van de post en indien nodig een beschrijving van de foto aan. Stemmen kan tot en met zaterdag 27 december, daarna zullen we de uitslag - en onze eigen favorieten - bekend maken. Iedereen bij voorbaat alvast bedankt voor het meedoen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!