maandag 1 december 2014

Kerstsfeer

Met eerste advent achter de rug is het tijd om de laatste puntjes op de kerstsfeer te zetten. De laatste puntjes, want Nicôle is al twee weken lang bezig om allerlei materiaal uit het bos tot fraaie kerstdecoraties te transformeren. Ook heeft ze op bestelling al enkele julbockar gemaakt. Afgelopen vrijdag moesten we er speciaal ter gelegenheid van skyltsöndag zelfs twee afleveren. Vandaag zijn we echter weer helemaal voor onszelf bezig. Terwijl ik diep achterin de bergruimte een grote doos met kerstspullen opduik, legt Nicôle buiten de laatste hand aan twee bijzondere figuren die de rest van de winter bij onze voordeur de wacht zullen houden.


3 opmerkingen:

 1. Erg leuk! Komt er een how-to-make?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooruit dan maar Sandra ;-) Binnenkort wat plaatjes en aanwijzingen op de blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marijke Stelpstra4 december 2014 om 16:26

  Wat een leuke mannetjes Nicole! Ik ben blij dat je beloofd hebt een stappenplan op jullie blog te zetten. Ik werk op een Dagbehandeling in de Psychogeriatrie, het lijkt me leuk deze mannetjes te maken met de cliënten!

  Alvast bedankt en hartelijke groeten van Marijke Stelpstra

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!