woensdag 16 november 2011

Bijna magisch

Alhoewel onderstaande foto wellicht anders doet vermoeden, hebben we de kerstverlichting nog niet buiten gehangen. De kleurenpracht welke je op de foto kunt zien, wordt veroorzaakt door het zonlicht dat breekt in het met rijp bedekte gras in onze tuin. Het was een bijna magisch gezicht, net alsof ons erf bezaaid lag met fonkelende edelstenen.

2 opmerkingen:

  1. Overzie de afgelopen week; avondrood, parhelium, dauwdruppels, "jullie" vogels en de "edelstenen" in het gras, stuk voor stuk bijzondere ervaringen! Ja, als je zoals wij -en vele met ons- met donker naar het werk gaat en met donker ook weer thuis komt kún je dergelijke verschijnselen ook niet meemaken hoe graag je het ook zou willen. Geweldig dat jullie door jullie nieuwe leven en oog voor de natuur al zoveel mooie momenten hebt beleefd en dat wij daar van mogen meegenieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WHAAAAAAA.... IJSELIJK maar dan heel erg mooi! prachtplaat Ben eller Nicole!

    warme groet

    Dick

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!