vrijdag 11 november 2011

De elfde van de elfde

Voor veel mensen heeft de datum 11-11-'11 iets speciaals. Sommige stellen hebben deze dag uitgekozen als hun trouwdag, anderen hopen dat juist vandaag hun baby ter wereld komt. Ook voor Ben is de elfde van de elfde een dag die hij niet snel zal vergeten, al is het waarschijnlijk niet op de manier waarop hij had gehoopt. Hij kreeg gisteren namelijk zo'n last van kiespijn dat een bezoek aan de tandarts onvermijdelijk bleek. Helaas was de tandarts gisteren vrij, en moest hij een nachtje 'doorbijten'. Vanmiddag mocht hij plaatsnemen op de lederen stoel, om (vermoedelijk) een wortelkanaalbehandeling te ondergaan. Met een beetje mazzel is Ben inmiddels van de pijn verlost, maar de datum 11-11-'11 zal bij hem een heel andere herinnering oproepen dan een 'vreugdevolle bijzondere dag'.

1 opmerking:

  1. Oef, dat is balen. Het is nu vast al achter de rug en de vervolgafspraak zal wel gepland zijn. Sterkte Ben; het ergste heb je nu vast al gehad.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!