dinsdag 3 september 2013

Afkoeling

Nu de zon steeds minder lang haar opwarmende werk kan doen, koelt het van dag tot dag meer af. De afgelopen dagen was het overdag tussen de tien en vijftien graden. Een heerlijke temperatuur om buiten bezig te zijn. Maar dan de afkoeling gedurende de nacht. Ochtend na ochtend zagen we thermometer een lagere temperatuur aangeven. Zes graden werd vijf graden, vijf graden werd vier graden en vanochtend stond het kwik zelfs onder de drie graden.
 
Door de lage temperatuur onstaat nevel en mist. En dat is elke ochtend weer prachtig om te zien. Ook nu terwijl ik dit schrijf zie ik in het bos waar ik op uit kijk overal tussen de bomen dikke mistflarden hangen. Deze zullen pas verdwijnen wanneer de zon over een uurtje of zo de boel weer begint op te warmen. Tot die tijd is het volop genieten van dit fantastische herfstuitzicht.

4 opmerkingen:

  1. Hej Ben en Nicole,

    Ja die nevel is wel mysterieus en mooi he? Hier in de nacht ook al koel en vandaag was het nog wel 26 graden. Maar de herfst is hier ook al in aantocht.Paddestoelen, vlierbessen en bramen zag ik vandaag in het bos.

    Nog een fijne herfsttijd met veel genieten toegewenst,

    Groetjes Marlies en Arnoud

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!