zondag 29 september 2013

Herfstwandeling

Gedurende de herfst staat in de natuur alles in het teken van de voorbereiding op de winter. De planten en dieren houden grote opruiming, hamsteren voedsel en bereiden zich voor op de omschakeling van hun metabolisme naar de winterstand. En wij, wij gaan gewoon door met genieten van alle mooie plaatjes die we tijdens onze omzwervingen door het bos krijgen voorgeschoteld. Geniet mee van een willekeurige herfstwandeling.


5 opmerkingen:

 1. Prachtig is het nu buiten hè?
  Ook wij maken dagelijks samen rond het avondeten een wandeling....werkelijk prachtig!!!
  Mooie Herfstkleuren, scharrelende wild turkeys, voedsel zoekende hertjes, we kunnen er geen genoeg krijgen.
  My favorite time of year!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig jullie foto's. Genieten voor mij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Werkelijk fantastisch die foto's! Een goede impressie van een wandeling op een willekeurige dag in Zweden.En zie ik dat goed? Is dat een schedel van een eland of zo? Wow! Heb je 'em laten liggen? of meegenomen?
  Hier is de herfst nog vrij mild hoor! Op dit moment is het hier in Apeldoorn 18 graden met en waterig zonnetje. Er staat ook nauwelijks wind. Toch zie je natuurlijk wel dat de herfst er aan zit te komen. Het een en ander verkleurd al, spinnenwebben zie je 's morgens overal zitten met dauw-drupjes. Prachtige exemplaren zitten er bij. Noeste arbeid moet je maar denken.
  Ben blij met jullie website. Lees het altijd met heel veel belangstelling!
  Liefs Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je lieve woorden, een mooiere beloning voor ons schrijfwerk kunnen we ons niet wensen :-) En ja, het is een elandenschedel. We hebben hem laten liggen, want hij ligt op het 'elandenkerkhof' in het bos achter ons huis. Misschien moeten we daar binnenkort eens iets over schrijven...

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen
 4. Dat was zeker genieten! Wat een mooie fotoserie! En ben ook wel erg benieuwd naar het 'elandenkerkhof'!
  groetjes Richt

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!