zaterdag 13 december 2014

Bestelgemak

De afgelopen tijd hebben we via de mail en reacties op onze posts weer enkele vragen over het bestellen van onze twee meest recente boeken Berichten uit Zweden 2007 en Berichten uit Zweden 2008 gehad. Sommige mensen vinden het lastig om deze via de Duitse webwinkel van Amazon te moeten bestellen en daar hebben we alle begrip voor. We vinden dat zelf namelijk ook niet ideaal, maar kunnen daar op korte termijn helaas niets aan veranderen. Op de iets langere termijn kan de recente komst van Amazon - met voorlopig alleen e-boeken - naar Nederland wellicht uitkomst bieden en daarnaast 'studeren' we ook nog op een andere oplossing.

Op dit moment zijn er drie mogelijkheden om bovenstaande boeken te kopen. Allereerst door deze zelf via de links op onze website bij Amazon in Duitsland te bestellen. Vervolgens kun je als dat je om wat voor reden dan ook niet past, gebruik maken van onze bestelservice waarbij je rechtstreeks aan ons betaalt en wij er voor zorgen je het/de boek(en) krijgt thuisbezorgd. Ga je voor het optimale bestelgemak? Stuur dan een e-mail naar een van de twee e-mailadressen die op de pagina Contact van onze website staan. We zullen dan zo snel mogelijk een e-mail met nadere informatie en betaalinstructies sturen. Wil je het/de boek(en) nog voor de kerst in huis hebben? Dan is het nu de hoogste tijd om te bestellen! Ten slotte is het - al is dat voor de meesten wellicht wat ver rijden - ook mogelijk om de boeken bij ons in Zweden te kopen, neem als je dat van plan bent echter wel eerst even contact met ons op om te checken of we thuis zijn en boeken op voorraad hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!